Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Ponedeljak 10.06.2013.
01:44
J. L. Petković - Vesti A
Dok savetnik predsednika Srbije Marko Đurić ističe da je Zakon o amnestiji na Kosovu i Metohiji uslov bez koga se ne može nastaviti ostvarivanje Briselskog sporazuma, Srbi sa severa Kosova koji rade u institucijama Republike Srbije nisu sigurni da li će nakon njegovog usvajanja moći slobodno preko mosta na Ibru.
Ponedeljak 10.06.2013.02:16
"Optužba vezana za narušavanje ustavnog poretka bi svakako morala da padne, jer bi u suprotnom svakog Srbina mogli da dovedu pred sud." - kaze Oliver Ivanovic. Naravno, radi se o optuzbama za narusavanje poretka lazne drzave "Kosovo". Da nasa braca budu oslobodjena ovakve odgovornosti koja i ne postoji po vazecim zakonima, to se podrazumeva. Nego, sta cemo za ubuduce, ako bude po tzv. "sporazumu"? Tamo pise da ce, kad pocne doticni da se primenjuje, sva ta nasa ista braca MORATI od sada DA POSTUJU "USTAVNI POREDAK KOSOVA"! (???) Zasto to ne kazete, izrodi? Kakve vase crne amnestije? Bitange jedne!
Ponedeljak 10.06.2013.08:40
Svaka stvar koja se ne radi takticno i strateski isplanirano mora imati loshe posledice. Tim koji je pregovarao, uopshte nije bio potkovan, strucno, pravno, istorijski,vec su onako na o'ruk zeljeli da prelome.Napravili su seriju ozbiljnih gluposti radi kojih ce Srbija ispashtati zestoko u svakom obliku!Kad se desi lapsus u diplomatiji, pa bude posledica a ne jedna grupica doucenih ljudi u sobicku iza zatvorenih vrata je napravila kolosalnu izdaju nacionalnih interesa i sada ocekuju da ce imati razumijevanje s druge strane!? GRESHKA! Oni, Siptari,SAD i EU ce tek sada da razvale od ucjena nashu trojku! Diplomatskim Liliputancima koji nas zastupaju, ce tek sad biti jasno sta su napravili!
Ponedeljak 10.06.2013.07:34
А шта је са уставном повредом државе Србије. Побуне, проглашење независности, крађе. пљачке, узурпирање имовине, протеривање Српског становништва. Шта је са неовлашћеним бомбардовањем Србије од стране НАТО фашиста. Зашто је Србија извршила амнестију за сва ова дела?
Ponedeljak 10.06.2013.08:00
Sve ovo je jedan od pritisaka na Srbe da prihvate izdaju.Niko ta hapsenja nebi pominjao da nije bilo briselskog sporazuma tj izdaje.Na isti nacin je zapad ucenio dacica,vucica i nikolica.I njima je pretilo hapsenje i unistenje ako ne prihvate i potpisu sve ono sto albanci traze.Sad ova nasa tri degenerika na isti nacin ucenjuju Srbe sa KiM jer su pod pritiskom da sprovedu nemoguce.Zapad im je zabranio cak i to da podnesu ostavke koje bi oni rado podneli....u slucaju da ih podnesu ceka ih isto ono sto ih je cekalo da nisu izdali.Nema nazad....ko djavolu dusu proda ne moze da je povrati a da istovremeno ostane ziv...
Ponedeljak 10.06.2013.07:54
Приштина спрема хапшење 3000 Срба? Зашто сте ставили знак питања а, не тачку. Знак питања је за нешто што није сигурно, што је нејасно. Или ова изјава служи да се не говори о пропасти преговора и тоталног фијаска владе и председника. Оптужимо албанце да би себе спасили. То је била политика свих влада од 1945 па до данас: непријатељи са стране, непријатељи изнутра а, оно испаде да су главни непријатељи сви редом који су владали.
Ponedeljak 10.06.2013.09:21
Ovo sa tajnim spiskovima za hapšenje su pokupili od hrvata.Šiptari nisu na tom mentalnom nivou da tako nešto mogu da izmisle.
Ponedeljak 10.06.2013.09:39
Као одговор, похапсити све шиптаре из Прешева,Бујановца и Медвеђе!!!Осим деце,наравно!!!
Ponedeljak 10.06.2013.09:58
Dobili su oni instrukcije od ustaša kako to treba da se uradi ... isti scenario sa istim pokroviteljima i istim žrtvama ... Ne znam samo gde će naći tih 3000 Srba ... Mogli bi da stave na spisak i aktuelne političare, i one bivše žute koji su nas zacrnili skroz ... i oni su itekako narušili ustav i poredak!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)